Foto Restauratie & Print

Een foto kan een dierbare herinnering zijn of worden, en soms is zo'n foto beschadigd.

Bijna altijd kunnen wij de beschadigde foto restaureren zelfs als je denkt dat de foto niet meer te redden is! Of het nu gaat om vervaagde en/of verkleurde foto's, foto's met vlekken, krassen of scheuren of dat de achtergrond vervangen moet worden of van meerdere foto's, bijvoorbeeld portretten, één fotobeeld gemaakt moet worden, het kan allemaal.

 

Wij beschikken over geavanceerde appartatuur om je foto volledig aan te passen, terwijl de orginele foto onaangetast blijft.

Ook kunnen wij je zwart-wit foto's inkleuren of omzetten naar sepia zodat deze een antieke uitstraling krijgt.

 

Uniek origineel kado

Breng je oude foto's weer tot leven en haal ze uit die la of fotoboek en laat er bijvoorbeeld een prachtig schilderij van maken!

 

Foto print service

Ook voor hoge kwaliteit foto afdrukken kan je bij ons terecht. Of het nu gaat om een postkaart formaat of een vergroting. Geen digitaal bestand of oude negatief meer in uw bezit? Geen probleem wij kunnen ook uitstekende foto afdrukken leveren van Foto-van-Foto.

 

Foto bij overlijden

Ook helpen we je graag met spoed situaties, zoals bij overlijden. Op zo'n moment komt er veel op je af en moet er veel geregeld worden. op dat moment staan wij graag voor je klaar om je een stukje te ontzorgen met het maken van een mooi en waardig portret van je dierbare. Wij werken de betreffende portret foto netjes bij. Halen waar nodig het betreffende portret uit een bestaande (groeps)foto en maken daar weer een mooi losstaand portret van. De foto wordt na akkoord bewerking spoedig afgedrukt op hoge kwaliteit op het benodigde formaat en indien gewenst ingelijst geleverd.

Show More

Beeldproducten

WANDDECORATIE OP MAAT | (FOTO)PRINT SERVICE | LIJSTENMAKERIJ

T 0186 68 53 00